deutsche flaggeengl zaszlohu zaszlo

Keresztszülői szerepre vagy önként jelentkeznek rokonok, barátok, szomszédok, vagy az újszülöttek szülei kérnek fel erre a szerepre személyeket. Ez a szerepvállalás mindig az újszülött világrajötte után történik meg.

A magyar keresztfiú / keresztleány intézménye a megszokottól eltérően már fogamzás előtti kapcsolatrendszert és segítő szándékot jelent. Olyan magyar házaspároknak próbálunk ezáltal segítséget nyújtani, akik elsősorban anyagi okok miatt nem vállalják be a harmadik vagy többedik gyemeküket.


Sok olyan magyar házaspár él szerte a Kárpát-hazában és a világon, akiknek különböző okok miatt nem lehett gyermeke, s örökbe sem vettek idegen gyermeket. Mások egyedül élték le az életük javát, s nem hagynak utódot maguk után. Ők különböző hivatásoknál fogva valószínűleg tettek és tesznek a nemzetért, de a létszámbeli gyarapodásunkhoz, s ezáltal a hosszú távú fennmaradásunkhoz nem járultak hozzá. Most ezen az intézményrendszeren keresztül nekik is lehetőségük nyílik arra, hogy létüknek és döntésüknek, döntéseiknek köszönhetően magyar gyermekek foganjanak meg és jöjjenek a világra. Ha bejelentkeznek ezen a honlapon és vállalják a keresztszülőséget, akkor közvetítést vállalunk olyan családok felé, akik egy ilyen szerepvállalás eredményeként még vállalnának gyermeket, gyermekeket.


Számításaink szerint egy gyermek felnevlése a mai túlzott igényeket támasztó világban sem kerül többe, mint egy középkategóriás terepjáró, s ráadásul nem kell a szükséges pénzt egyszerre kifizetni. Ha egy keresztszülő vagy keresztszülő pár 18-20 éves koráig támogat havi rendszerességgel egy neki köszönhetően megyszült gyermeket, ez lesz élete legjobb befektetése.


Ugyanígy várjuk azoknak a családoknak a jelentkezését is, akik egy magyar keresztszülői támogatás hatására még egy vagy több gyermeket vállalnának.


Hiszünk abban, hogy a Kárpát-haza különböző pontjain élő magyarok ebben a gyarapodásunkat célzó kezdeményezésben is egymásra fognak találni.

Ökumenikus kápolna
a gyarapodó magyarságért

Gyumolcsolto Boldogasszony okumenikus kapolna

Mozgalom nemzetünk megmaradásáért!

gyarapodo magyarsag

© uzvolgye.hu - 2021

Webdesign: Digital Studio